Over B+E consultants Home Diensten van B+E Over B+E Nieuws Contact
Over B+E B+E consultants is in 2010 opgericht door Saskia Besseling en Marscha van den Eijnden. inmiddels begeleiden we bedrijven al vele jaren met succes bij het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van bedrijfsmanagementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, MVO en informatiebeveiliging. Onze activiteiten Opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen. Uitvoeren van interne audits, projectinspecties en risicoinventarisatie & evaluaties (RI&E). Verzorgen van (inhouse) trainingen voor onder andere: interne auditing, onderhouden managementsystemen, normkennis. Analyse en verbetering van bedrijfsprocessen. Adviseringen en projectbegeleiding bij veranderings- en verbetertrajecten.
Waarom B+E consultants? Verhoog de kwaliteit van uw processen Verbeter de veiligheid Voldoe aan laatste milieueisen Voorzie in optimale informatiebeveiliging
Samenwerkingen B+E consultants werkt samen met gerenommeerde bedrijven en consultants op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu om onze klanten een compleet pakket van hoogwaardige diensten te kunnen aanbieden.
Over ons
Over B+E